La Scala na verbouwing efficiënter ingericht. Kwaliteit onveranderd

Vijftien jaar geleden kwamen drie broers Lahdo vanuit Groningen naar Enschede op zoek naar een locatie voor een tweede pizzeria.  Het werd Glanerbrug. Aan de Gronausestraat 1078 vestigden ze pizzeria en grillroom La Scala. George leert vanaf zijn zeventiende als jongste van die broers het klappen van de zweep: afwassen, bezorgen en bakken. De nu 32-jarige eigenaar van La Scala vond het na 15 jaar wel eens nodig zijn zaak flink op te knappen.

“We zijn geen restaurant. Ons concept is alleen afhalen of bezorgen. Dat was voor klanten soms wel eens verwarrend met twee voordeuren”, vertelt George glimlachend. “Door ook gebruik te maken van de ruimte achterin het pand is het ons gelukt het pand te splitsen en efficiënter in te richten. De klanten die komen bestellen worden ontvangen in een warm aangeklede wachtruimte naar een ontwerp van Maison Manon. De open keuken die is voorzien van de modernste apparatuur van GGM Gastro uit Ochtrup is ons pronkstuk. Met name de werkbank waar de pizza’s worden samengesteld. Die heeft de dubbele capaciteit gekregen. Uniek in deze regio. En de bezorgers, tenslotte, die hebben nu een aparte in- en uitgang. Zo loopt niemand elkaar in de weg!”

“Gebleven is de constante kwaliteit”, vervolgt George. “Onze pizza’s, pasta’s, salades, schotels en burgers op de kaart worden elke dag met verse producten gemaakt. En de samenstelling van het deeg voor de bodem van de pizza’s is een goed bewaard geheim. Dat blijft ook zo zolang we complimenten blijven krijgen over onze pizza’s. Bestellen bij La Scala kan telefonisch of online”.

La Scala pizzeria en grillroom

Gronausestraat 1078

Telefoon: 053-4617172

Website: www.lascala.nl

Openingstijden: maandag tot en met zondag van 15.00 tot 22.00 uur.

Bij de foto: La Scala aan de Gronausestraat heeft een fonkelnieuwe inrichting gekregen (foto Jenne Smit)