Kerken

Protestantse Gemeente Glanerbrug (PKN)

Gronausestraat 1200

Voorlopig zijn er in de protestantse kerk in Glanerbrug geen diensten vanwege de coronacrisis.

Men kan de kerkdienst in Losser online volgen of op een later tijdstip terugkijken via de website www.kerkdienstgemist.nl  

Het werkt als volgt: Ga naar de website www.kerkdienstgemist.nl . Bij ‘Vind uw kerk’ typt u in: Losser. U ziet dan de tekst ‘Protestantse Kerk Losser’ en klikt op “naar kerk –>”. Daar vindt u de uitzendingen van de digitale kerkdiensten vanaf 5 april 2020.

Rooms Katholieke Kerk

Kerkstraat 14

De vieringen in de R.K.-kerk in Glanerbrug zijn in verband met de coronacrisis geannuleerd.

Het parochieleven in Maria Vlucht is vrijwel stil komen te liggen. Vieringen, samenkomsten, huisbezoek, het kan allemaal niet. Middels een nieuwsbrief proberen we u vanuit het pastoraal team wekelijks op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen onze parochie.

Liberein, locatie Ariënshuis

Pater Ten Winkelstraat 3

Katholieke vieringen:

Vanwege coronamaatregelen gaan de kerkdiensten in het Ariënshuis niet door. In ieder geval tot en met zaterdag 23 mei.

Zondagvieringen H. Maria Geboortekerk in Losser

De kerkdiensten vanuit het eucharistisch centrum van de parochie MariaVlucht, de H. Maria Geboortekerk in Losser, zijn te volgen via de kerkradio én via het YouTubekanaal dat te zien is via de website van MariaVlucht: www.mariavlucht.nl