SV Glanerbrug in actie voor FC Twente

SV Glanerbrug, de jongste supportersvereniging van FC Twente, zit niet stil en laat zich zien in haar dorp en omstreken. Zo werd de actie ‘supporter voor de zorg’ door de Glanerbruggers gewonnen. Ze brachten de meeste shirts aan de man voor de actie waarin alle supportersverenigingen van FC Twente meededen. In totaal werd er 15.000 euro gedoneerd aan de personeelsvereniging van het MST Enschede.

Beenhamactie
Verder hielp de vereniging mee met de beenhamactie van FC Twente. Samen met Xandro Schenk en José Matos ging de vereniging het dorp rond om broodjes beenham langs de deuren te brengen bij mensen die de seizoenkaarten van FC Twente hebben verlengd. De actie was een groot succes met een score van ruim 90 procent.

Momenteel wordt er nog met een groep vrijwilligers gewerkt aan het oude score bord. Deze zal binnenkort weer te bewonderen zijn op sportpark Het Diekman. Ook is het nieuwe onderkomen van de SV Glanerbrug in het Noaberhuus aan de Schipholtstraat sfeervol ingericht. Aan het plafond zijn doeken met de logo’s van FC Twente en de supportersvereniging gespannen. Inmiddels heeft de vereniging ook een nieuwe website. Deze is te bekijken op: www.sv-glanerbrug.nl

Een cheque van 1500 euro van de SV Glanerbrug voor de personeelsvereniging van het MST
Beenhamactie SV Glanerbrug succes