Virtuele concerten Dri3man op Woodstockchannel

Op donderdagavond 21 mei ging de eerste livestream van Dri3man vanuit de Woodstock Recording Studio aan de Midzomerweg de lucht in. De band Dri3man verzorgde een uur lang live een programma met songs van onder andere The Hollies, The Beatles, James Taylor, Crowded House en Stealers Wheel. Via de livestream van Dri3man kon dit gratis concert worden gevolgd. Een week later was dj en muzikant Edwin Evers te gast bij de drie. Die livestreams krijgen de komende maanden iedere donderdagavond een vervolg.

Dri3man bestaat uit Ferry van Leeuwen (zang en gitaar), Nick Bult (zang en toetsen) en Lodewijk van Gorp (zang en saxofoon). Alle drie hebben hun sporen verdiend in het professionele circuit. De mannen werken normaal gesproken samen met Marco Borsato, René Froger, Edwin Evers Band of het Metropole Orkest. Alleen nu even niet door de coronacrisis. “Alleen nu even niet dus”, stellen de drie vast. “Maar omdat we het spelen en zingen niet kunnen missen hebben we dit project opgezet. En in Michiel van Haagen van de Woodstock Recording Studio hebben we een compagnon gevonden”.

Michiel van Haagen is een verwoed verzamelaar van muzikaal ‘snoepgoed’. Omdat hij zijn verzameling wilde delen met anderen besloot hij in een van zijn bedrijfshallen een analoge opnamestudio in te richten. In oktober 2017 was de opnamestudio klaar voor gebruik. Voor singer-songwriters en bands heeft de studio die zoals Michiel het noemt een sound met een gouden randje aflevert zijn nut al bewezen. “In deze tijd van de coronacrisis waarin muzikanten niet op kunnen treden in het theater of op een festival wil ik ze nu toch een podium bieden met het Woodstock channel. We gaan dus een stapje verder. Ik heb de opnamestudio uitgebreid met camera’s. Woodstock Recording Studio werkt daarbij samen met engineer en producer Daan Scholten van Slapback Audio.

Daardoor kunnen we livestreams voor hen verzorgen”.

Abonneren met Petje.af

Je kunt je via Petje.af abonneren op een van de drie pakketten om de live-optredens van Dri3man elke donderdagavond virtueel bij te wonen. Met het pakket ‘supporter’ (4,95 euro per maand) krijg je exclusief toegang tot de live-optredens. Het pakket ‘fan’ (6,95 euro per maand) biedt hetzelfde als het supporter-abonnement maar geeft je daarnaast toegang tot extra content, zoals ‘behind-the-scenes’-opnames en repetities. En tenslotte ‘Super-Fan’ (9,95 euro per maand) waarbij je ook nog wordt toegevoegd aan de WhatsAppgroep om niks te missen. Meer info op de website Dri3man/Petje.af.