Welkom in Glanermaten

Gezondheidscentrum Glanermaten opent deuren.

Het nieuwe centrum bevindt zich naast de andere huisartsenpraktijken en apotheek de Eekmaat. Aan het gezondheidsplein zijn naast de huisartsenpraktijk meerdere andere gezondheidswerkers gevestigd zoals fysiotherapie, diëtiek, de wijkcoaches, verloskundige zorg en het consultatiebureau, waardoor overleg en samenwerking makkelijker wordt. De prikpost van Medlon heeft een eigen ingang.

Na jaren van plannen maken, overleggen en (ver)bouwen is het dan eindelijk zover. Sinds maandag 22 juni is het nieuwe gezondheidscentrum Glanermaten aan de Jacob Roggeveenstraat 45 open. De huisartsenpraktijken Geenen/Lesterhuis en Sanders zullen vanuit dit centrum werken. Maar ook fysiotherapie Fyon, podotherapie Wender, thuiszorgorganisatie Livio, buitenpoli Mediant, prikpost Medlon en logopedie Logodirect zijn op deze locatie gevestigd.

Met dit nieuwe onderkomen, ontworpen en ingericht volgens de laatste richtlijnen, zijn we klaar voor de toekomst. We hebben meer ruimte om zorg te verlenen en nieuwe plannen te realiseren. De huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners blijven op het nieuwe adres werken op de manier zoals u van ons gewend bent. Ook de telefoonnummers blijven hetzelfde. Wij zijn blij met ons nieuwe praktijkpand en we hopen u ook daar naar alle tevredenheid tot dienst te zijn.