Supportersvereniging SV Glanerbrug officieel lid

Op vrijdag 25 september voorafgaand aan de wedstrijd FC Twente – FC Groningen is de supportersvereniging SV-Glanerbrug na één jaar van aspirant lidmaatschap officieel lid van de supportersverenigingen van FC Twente geworden. In de catacomben van het stadion werd het convenant ondertekend tussen de SV en FC Twente. Voorzitter Joffrey Vogelzang zette zijn handtekening waarmee het gewenste resultaat bereikt was en de 29ste supportersvereniging van FC Twente een feit.

Een jaar waarin deze jonge vereniging veel heeft bereikt. Het realiseren van de verplaatsing en complete renovatie van het voormalige scorebord uit het oude Diekmanstadion, vanuit Rekken naar de oale groond op het Diekman terrein, is onlangs afgerond. De ingebruikname hiervan vond plaats tijdens de eerste wedstrijd van de FC Twente dames. Dit alles was mogelijk dankzij de hulp van een aantal leden en sponsoren uit Glanerbrug, iets dat door FC Twente meer dan gewaardeerd werd. Ook was er de afgelopen maand een speciale actie waarbij door middel van de verkoop van T-shirts via de website een mooi bedrag binnengehaald kon worden. De opbrengst van de verkoop van deze speciale ‘Diekman’ shirts met het scorebord en lichtmast erop ging rechtstreeks naar de Ultras van FC Twente die op dit moment de Grolsch Veste rood kleuren. Al het grijze beton wordt voor zover mogelijk met kwasten en rollers vurig roodgekleurd en met fraaie muurschilderingen hierop wordt de Veste verder verfraaid. Met ruim 200 leden is het bestuur momenteel uiterst tevreden en het aantal leden en sponsoren neemt nog steeds toe. Met het organiseren van maatschappelijke acties in Glanerbrug wil men de onderlinge binding met de wijk en FC Twente vergroten.

Klassenfoto

Momenteel is er een actie voor basisscholen groep 4 en 5 die een klassenfoto kunnen insturen waarop ze de binding met FC Twente kunnen laten zien. De klas die ons de meeste coole foto aanlevert wint voor iedereen een boys/girls from the brug shirt en een clinic van de FC Twente kidsclub met je hele klas op de school. Wil je ook meedoen, stuur dan een leuke klassenfoto naar vragen@sv-glanerbrug.nl