Sterk in Wonen/Hubo een sterke combinatie in Glanerbrug

Eigenaar Marcel Schijva van Sterk in Wonen was in Glanerbrug al een tijdje op zoek naar een groter pand. De winkel met alles op het gebied van woninginrichting aan de Gronausestraat 1169 is uit zijn jasje gegroeid. Aan de Gronausestraat 1046 heeft hij een nieuw onderkomen gevonden. En heeft hij er nog een zaak bijgekregen: Hubo. Eind december, begin januari hoopt hij Sterk in Wonen/Hubo te openen.

Maar door de verhuizing zijn er nog meer veranderingen in gang gezet. Glanerbrug wordt de hoofdvestiging van Sterk in Wonen. In Delden blijft alleen de winkel en showroom, het magazijn komt naar Glanerbrug. “Een groot deel van onze klanten komt uit Glanerbrug. En bovendien zijn de meeste medewerkers ook Glanerbruggers”, licht Marcel het besluit toe. “Die hoeven nu niet langer op en neer naar Delden te rijden”. Sterk in Wonen/Hubo heeft straks zeven medewerkers.

“Wij gaan Sterk in Wonen en de nieuwe Hubo combineren”, vervolgt Marcel. “De producten van Sterk in Wonen en Hubo versterken elkaar en vullen elkaar heel mooi aan. Zo kunnen klanten straks voor alles in en om de woning bij ons terecht. Hubo blijft nu behouden in Glanerbrug want deze zou anders zijn verdwenen uit Glanerbrug”. De nieuwe
combinatie heeft een winkeloppervlakte van 850 vierkante meter. Wel wordt de indeling enigszins gewijzigd. Eerst kom je in de afdeling deuren en vloeren gevolgd door verf en behang. Verderop in de winkel is de houtafdeling en vind je ook de stellingen met de doe-het-zelf benodigdheden. Uiteraard blijft de timmerwerkplaats en zagerij in bedrijf. Wel wordt de Hubo aangepast aan de nieuwe formule. 

Ontwerp van de nieuwe gevel van Sterk in Wonen en Hubo