De bal rolt weer…….eindelijk

De voetballers van Avanti W., Eilermark en Sportlust zijn druk bezig met de voorbereidingen op de competitie. De eerste oefenwedstrijden werden begin september gespeeld, nu de bekerwedstrijden en eind september begint de competitie.

Over de verwachtingen houden de trainers zich enigszins op de vlakte. Remco Dokter van Avanti W. werkt nog aan het afvlakken van de pieken en dalen waar hij met zijn jonge selectie nog mee te maken heeft. Datzelfde geldt voor Erik Hellegers van Sportlust die met zijn jeugdige selectie de laatste puntjes op de i zet. Wesley Sanders (Eilermark zondag) hoopt eindelijk eens een volledig seizoen te kunnen spelen met een versterkte selectie. Alleen Boy Jhan Jhan (Eilermark zaterdag) is duidelijk: kampioen worden met mooi, verzorgd en aanvallend voetbal. Op deze website leest u de veranderingen in de selecties van Avanti W. en Eilermark zaterdag en zondag.

Remco Dokter

 Avanti Wilskracht (zondag derde klasse A)

 Staf

Trainer: Remco Dokter (eerste seizoen)
Assistent-trainer/leider: Jan de Vries
Keeperstrainer: Peter Genegel
Grensrechter: Donny Ludwig
Leider: Leo Elferink
Fysio: Jos Elekman en Anne LamersVertrokken: Niemand


Nieuw: Sten van Geffen ( jeugd), Danny Nordkamp ( 2e elftal), Ruud Bosman ( 2e elftal)

Verwachtingen:
Ik ben nieuw als trainer van Avanti en om nu al een doelstelling te benoemen vind ik wat vroeg. Ik moet de groep nog beter leren kennen en de groep mij ook. We gaan in de voorbereiding wel bespreken welk doel we ons stellen. We hebben een hele jonge groep wat vaak in houdt dat er pieken en dalen gaan komen. Aan ons om te zorgen dat de dalen steeds minder voorkomen en niet heel diep zijn.

Selectie:

Keepers: Diego Scholten, Daan Mulder en Leon Kerver

Spelers: Joep Hoomans, Daan Schenning, Danny Nordkamp, Brian Dokter, Ruud Kruse, Sten van Geffen, Thom Theussink, Ivar Lienesch, Gijs ten Bos, Gijs Zuijdgeest, Jan Hofte, Ryan Jack, Lars Nijland, Carlos Scholten, Robin Jager en Ruud Bosman

Boy Jhan Jhan

Eilermark zaterdag (zaterdag vierde klasse G)

 Staf

Trainer/coach: Boy Jahn Jahn (eerste seizoen)

Keeperstrainer: Kay Wermer

Grensrechter: Robbie Smits

 Team

Vertrokken: Eloy Vermeulen (Ajc) en Kilian Verkerk ( FC Twente)

Nieuw: Leroy Kroezen (Sportlust), Dylan Drosten (Sportlust), Jeremy Mayamba (Vogido) en Ricardo van Eiken (zondag 1)

Verwachtingen/Doelstelling: Kampioen worden met mooi, verzorgd en aanvallend voetbal.

Volledige selectie: Leroy Kroezen, Sander Duynmayer, Jesse Holt, Job Mulder, Kenneth Cooper, Jeremy Goossen, Tom de Vos, Tom Hardiek, Mert Deveci, Duncan Stubener, Rick Battels, Dailey Jongedijk, Gerben Papenburg, Lars Smits, Björn Smits, Bert Verschoor, Jeremy Mayamba, Ricardo van Eiken, Dylan Drosten, Donny Hendriks, Pascal Vormeer, Joffrey Vogelzang en Anthony Pariënte


GVV Eilermark (zondag tweede klasse J)

Staf

Wesley Sanders

Trainer/coach: Wesley Sanders (zesde seizoen)

Assistent trainer: Martin Nahrwold, Peter Goossen 

Keeperstrainer: Kay Wermer

Grensrechter: Lennart ten Brinke

Begeleiding: Eddy Bodde, Bertil de Jong, Alberto Ensink

Team

Vertrokken: Reangelo Nicolaas ( HSC ‘21), Anel Adrovic (TVV), Ousama Ben Khadour (Genemuiden), Qays Shayesteh (Tubantia), Adnan Meziani (onbekend), 

Nihal Singh (Suryoye), Julio Vargas Galvan (gestopt), Ricardo van Eijken (Eilermark zaterdag 1 ) 

Nieuw: Desmond Holtman, Nigel  Prikaar, Ferdi Kocöz, Bas Smienk, Brian en Daylan Kuipers, Mitch Veensma, Dehly Nahrwold, Mitchel Westerink, Boy Strijker (allen Sportlust Glanerbrug), Jody Erkens (Duindorp Den Haag ), Farough Saadi (Barbaros), Sutja Amiri (Aramea).

 Verwachtingen: Een volledig seizoen uitspelen 

Volledig selectie: 

Keepers: Daylan Kuipers, Berwout Arends

Spelers:

Dayiem Hayta, Jordy de Jong, Nick Wolters, Vents Vanage, Lesley Nahrwold, Marwan Belfassi, Kerem Hayta, Carlos Jonkers, Ilias Hanini, Antonino Giamblanco, Soufian Bassa, Desmond Holtman, Nigel  Priekaar, Ferdi Kocöz, Bas Smienk, Brian en Daylan Kuipers, Mitch Veensma, Dehly Nahrwold, mitchel Westerink, Boy Strijker, Jody Erkens, Farough Saadi, Sutja Amiri