Wilhelmina, MUZIEK voor jong en oud!

Door corona kon Muziekvereniging Wilhelmina Glanerbrug het afgelopen jaar weinig betekenen voor de jeugd in Glanerbrug. Graag brengen we daar met ingang van het nieuwe seizoen verandering in, want kinderen enthousiasmeren voor muziek is wat we graag weer willen doen. Onze docenten staan te popelen nieuwe leerlingen te ontvangen en op te leiden.

Dat doen we onder andere door alle basisscholen in Glanerbrug gratis workshops AMV-blokfluit en zangles aan te bieden. Een aantal scholen heeft reeds positief gereageerd op ons aanbod. Wilhelmina gaat met muziek de scholen in.

KIWI-koor

Sinds februari 2020 heeft Wilhelmina een kinderkoor met de naam KIWI (‘Kinderkoor Wilhelmina’). Zij repeteren woensdagmiddag van 15.30-16.15 uur in het gebouw aan de Schipholtstraat 41 in Glanerbrug.

Houd je van zingen… dan is dit het moment om je aan te melden!

AMV

Met Algemene Muzikale Vorming (AMV) maken jonge kinderen op speelse wijze kennis met muziek. Door samen blokfluit te spelen, muziek te maken met onder andere boomwhackers, leren ze de basis van muziek kennen. Tevens is het een mooie ervaring om kennis te maken met muziekinstrumenten, zodat je na deze cursus wellicht een keuze wilt maken om een instrument te leren bespelen.

De AMV-blokfluit groep start op zaterdagochtend 2 oktober met een nieuwe groep.

Heeft u belangstelling voor de AMV cursus, het KIWI koor of wil uw zoon of dochter starten met het bespelen van een muziekinstrument neem dan contact op met jeugd coördinator Nicolien Schippers: jeugdcoordinator@wilhelminaglanerbrug.nl