Bert Hemme clubkampioen van De Goudvink

GLANERBRUG – Na een jaartje pauze door corona hield de Glanerbrugse vogelvereniging ‘De Goudvink’ afgelopen weekeinde weer haar jaarlijkse tentoonstelling. Bijna 250 verschillende vogels waren er te bewonderen in het clubgebouw van ‘De Goudvink’ op sportpark Het Bultserve. De keurmeesters kozen dit jaar Bert Hemme als clubkampioen. Bert scoorde met een totaal van 464 punten het hoogst voor zijn vijf beste vogels. Als mooiste vogel van de show kwam Freddy Elbert uit de bus. Zijn appelvink kreeg op alle punten een prima van de keurmeesters en een score van 95 punten. Roel van Dijk werd voor zijn kleine barmsijs onderscheiden met het bondskruis (93 punten).

Bij de foto: Freddy Elbert, Bert Hemme en Roel van Dijk (vlnr) waren dit jaar de winnaars op de tentoonstelling van De Goudvink (foto Jenne Smit)