Bakkerij Oonk kampioen banketbakker op nationale vakwedstrijd

Bakkerij Oonk wist meerdere prijzen binnen te slepen op de Nationale BakkersVakWedstrijd 2021. Oonk is kampioen banketbakker en behaalde de eerste plaats met het kerstshowstuk van chocolade en marsepein. Daarnaast wonnen de bakkers meerdere prijzen in de categorieën brood, banket en chocolade.

Eigenaar Marc Oonk is onwijs trots op zijn team. ‘’De bakkers hebben echt zelf de creaties ontworpen, de smaakcombinaties bedacht en de bereidingswijze getest voor deze wedstrijd. Daarnaast vind ik het ontzettend gaaf dat ons personeel zoveel passie heeft voor het vak en door hun gedrevenheid boven zichzelf uitstijgen tijdens zo’n wedstrijd. Dit samen heeft gezorgd voor prachtige resultaten en daar zijn wij als team ontzettend trots op’’. Naast het kerstshowstuk en nieuwe producten, hebben ook onze eigen ‘oude en vertrouwde’ producten prijzen behaald. Zo behaalde ons appelheertje de eerste plaats en vielen de witte bolletjes en het Twents volkorenbrood in de prijzen.

Bij de foto:

  • De (banket)bakkers van Bakkerij Oonk wonnen meerdere prijzen
  • Het kerstshowstuk was het pronkstuk van chocolade en marsepein

(foto’s Bakkerij Oonk)