AED-actie SV Glanerbrug groot succes

Bij de AED-actie van de Glanerbrugse tak van de supportersvereniging van FC Twente is tot nu toe ruim zeven duizend euro ingezameld. Daarbij horen een stevige financiële bijdrage uit Wijkbudgetten en door Jumbo Lochan Glanerbrug. Uiteraard gaat grote dank uit van de supportersvereniging naar alle Glanerbruggers die hun steentje hebben bijgedragen.

“We zijn nu klaar om vervolgstappen te zetten in deze actie. In ieder geval kunnen er vijf AED’s worden geplaatst”, aldus woordvoerder Timo Peters van de SV Glanerbrug. “En dat houdt in dat we geschikte adressen zoeken voor de AED’s. Bij een vorige oproep zijn een aantal locaties aangemeld maar deze waren helaas niet toereikend genoeg. Daarom doen we nogmaals een oproep. Voornamelijk in de wijken Eekmaat, Eekmaat West, Oikos en Glanerveld zijn er nog AED’s nodig. Omdat we willen dat de AED’s altijd bereikbaar zijn, willen we ze buiten hangen. En dan moet zo’n plek wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. De AED moet bijvoorbeeld op een vorstvrije plek hangen en niet in de zon. Bijvoorbeeld onder een carport. Tevens moet er ook een mogelijkheid zijn om de AED van stroom te voorzien zodat de kast is verwarmd. Voor vragen of meer informatie of wanneer u zich wilt aanmelden kunt u mailen naar vragen@sv-glanerbrug.nl .

Jumbo Lochan Glanerbrug heeft de actie van de SV Glanerbrug de afgelopen weken gesteund. De donatieknop bij de lege flessen inname leverde 168,45 euro op. Dat bedrag heeft de Jumbo aangevuld tot duizend euro, de kostprijs van een AED. Wij vinden dit een geweldig initiatief van de SV Glanerbrug dat we van harte hebben gesteund,”  meent bedrijfsleider René Huizing van Jumbo Lochan. Vorige week zaterdag overhandigde hij de cheque aan Timo Peters. Op de foto vlnr Radjen Locham, René Huizing, Timo Peters en Joffrey Vogelzang. (foto Jenne Smit)