Bij Winters & Walter vindt u alles voor uw badkamer

GLANERBRUG – Robert Winters (40) en Gijs Walter (34) hadden in eerste instantie niks met tegelzetten. Robert dacht zijn werkzame leven als timmerman te slijten, Gijs als automonteur. Maar beiden kwamen er na een jaar achter dat dat hun toekomst niet was. Tegelzetten is veel leuker, ontdekten de twee. Met tegelzetten maak je van niets iets. Dat is dankbaar werk. Bij Asschert Tegels & Sanitair in Neede waar ze een aantal jaren samen werkten ontdekten Robert en Gijs dat ze goed konden samenwerken. Dat bleven ze dan ook doen nadat ze beiden als zelfstandige tegelzetters hun eigen gang gingen. De klik heeft nu geresulteerd in een showroom aan de Veldstraat in Glanerbrug waar de klanten, particulier of professioneel, terecht kunnen voor een ruime keuze uit tegels en sanitair. Alles voor de badkamer dus. Bovendien hebben we een team om ons heen om alles te kunnen realiseren wat de klant wil.

Robert Winters (links) en Gijs Walter ontvangen u graag in hun showroom aan de Veldstraat (foto Jenne Smit)

Jullie wonen allebei in Enschede. Hoe ben je in Glanerbrug terecht gekomen?

”Het is ongeveer een jaar geleden dat we besloten naast het tegelzetten een showroom in te richten. Met het oog op de toekomst. Dag in dag uit tegels zetten is zwaar werk. Met de showroom kunnen we de mensen met onze knowhow op een andere manier van dienst zijn. Na een zoektocht naar een pand op internet kwamen we bij Clemens Krabbe aan de Veldstraat uit. Hij bood ons een geschikte locatie voor een gunstige prijs. Zo krijgen we de kans om te kijken of we onze plannen ook werkelijk kunnen realiseren. We zijn blij dat Clemens daarin meewerkt en meedenkt”.

De showroom van Winters & Walter Tegels & Sanitair is gevestigd aan de Veldstraat 21 in Glanerbrug. Voor een bezoek kunt u een afspraak maken. Telefonisch (0645294208) of via email (info@wintersenwalter.nl).