DE DROOM VAN GLANERBRUG

ONZE toekomst is ook van JOU!

We willen graag samen met jou in gesprek over de toekomst van Glanerbrug. De toekomst is van ons allemaal: inwoners, ondernemers, scholen, verenigingen, instellingen, woningbouwcorporaties en gemeente.

Heb jij een Droom voor Glanerbrug?

Hoe ziet ons dorp er bijvoorbeeld uit over 10 jaar? Bestaan er dan nog verenigingen? Wat doen we met sporten, bewegen, muziek? Wat heb je nodig om je veilig te voelen? Kortom, wat vind JIJ belangrijk als je nadenkt over de toekomst van ons dorp?

Deel jouw Droom voor Glanerbrug op de kerstmarkt van 19 december!

De kerstmarkt van Glanerbrug is op 19 december tussen 12.00 en 17.00 uur. Kom ook naar de grote Droom van Glanerbrug-tent! Die staat naast Bakkerij Oonk. Daar kun je JOUW droom voor Glanerbrug delen.

De Droom van Glanerbrug is van IEDEREEN – dus ook van Glanerbruggers die op de basisschool zitten! Zij gaan op school aan de slag met hun Droom voor Glanerbrug. Zij versieren de vele kerstbomen rondom de grote Droom van Glanerbrug-tent, met hun eigen Dromen!

IK HEB MIJN DROOM GEDEELD, EN DAN?

Alle Dromen tellen mee. Na 19 december, organiseren we een volgende bijeenkomst waar iedereen uit Glanerbrug voor uitgenodigd is. Ook komt er een website waarop alle dromen verzameld worden. SAMEN bespreken we de Dromen die binnengekomen zijn en SAMEN gaan we de vraag beantwoorden: Waar moeten wij als dorp volgens jou als eerste mee aan de slag om het hier leuk en leefbaar te houden?

De kar van De Droom van Glanerbrug wordt getrokken door de Dorpsraad Glanerbrug, winkeliersvereniging GO, de IKC’s Glanerbrug-Noord, Glanerbrug-Zuid en Esmarke, SV Glanerbrug, stadsdeel Oost, Dorpskamer, Karin Koers van Liberein en Danny de Jong via gemeente Enschede.