Top2000 kerkdienst online vanuit Ontmoetingskerk in Enschede

Eind december stemt een groot deel van Nederland weer af op de Top2000, de lijst met de meest populaire nummers aller tijden. Nummers uit de Top2000 zijn op donderdag 30 december te horen in de online Top2000 kerkdienst, die dit jaar in de Ontmoetingskerk in Enschede wordt gehouden. Het is een viering met ruimte voor woorden, voor stilte, voor het aansteken van een kaarsje en vooral voor veel goede livemuziek.

Het thema van de dienst is ‘One World, Our Future.’ De popsongs uit de Top2000 worden live gespeeld. De collecte is bestemd voor Greenpeace. De dienst wordt gehouden op donderdag 30 december 2021 om 19.30 uur en is via livestream te volgen op www.kerkdienstgemist.nl > Enschede > Ontmoetingskerk. Net als vorig jaar is de organisatie van deze gezamenlijke Top2000 kerkdienst in handen van de protestantse gemeenten van Glanerbrug, Losser en Enschede.

Voor meer informatie: volg ons op Facebook: Top2000dienstEnschedeGlanerbrugLosser of mail met ds. Hans Kroeskop (Glanerbrug), dominee@protestantsglanerbrug.nl, ds. Hennie Marsman (Losser) predikant@protestantsegemeentelosser.nl  of Mark Floors (Enschede), mark@fysiotwente.nl