Gasthof Gleis na renovatie als dS Hotel in Italiaanse sferen

Gasthof Gleis aan de Amtsvennweg is in het voorjaar van 2019 overgenomen door dS Hotels. Onder leiding van Dirk Schlichter zijn zowel het café, het restaurant, de feestzaal en de hotelkamers gerenoveerd en nieuw ingericht. “Als hotel met arrangementen hebben wij in Bad Bentheim de afgelopen 10 jaar een goedlopende zaak opgebouwd. In dit opzicht was het derde hotelbedrijf in Gronau een logische stap voor dS Hotels,” aldus beherend vennoot Dirk Schlichter.

Het (bijna) Italiaanse restaurant is ook geschikt voor het houden van een (chique) feestje (foto dS Hotel)

“Nadat het coronavirus ons dwong om na een korte bedrijfsperiode te sluiten, gebruikten we de tijd voor verdere verbouwingen en investeringen,” vervolgt Dirk Schlichter. “In een eerste fase wilden we de hotelkamers opnieuw renoveren en uiteindelijk voorzien van nieuwe vloerbedekking. Daarna hebben het natuurlijke zwembad in de tuin van het dS Hotel geïnstalleerd en zo de gewenste ontspanningsruimte voor onze gasten in het hotel gecreëerd met een ‘Sun-Area’.”

Schlichter: “Nadat we klaar waren met het zonneterrein en het coronavirus ons nog steeds in zijn greep had, werd het project dat op middellange termijn gepland stond naar voren gehaald: de aanleg van een camping en stacaravanplaats met 26 percelen. Onze camping en caravanplaats in Gronau zal zijn uitgerust met stromend water, elektriciteit, WiFi op de plaatsen en douche- en wasruimtes voor dames en heren in het gebouw. De opening is gepland in maart van dit jaar.”

Het dS Hotel aan de Amtsvennweg heeft rond de laatste jaarwisseling voorlopig de laatste stap gezet in de renovatie van het bedrijf. We bieden Italiaanse sferen, Italiaanse dolce vita, met het grote buitenterras, het kleine gezellige restaurant, het goede huiskamercafé en het nieuwe (bijna) Italiaanse ristorante. “We hebben een gemotiveerde jonge kok die in onze nieuwe keuken vooral zal werken aan pizza en pasta. De rest van het keukenteam zal de goede thuiskeuken van Gasthof Gleis, die verschillende prijzen heeft gewonnen, nieuw leven inblazen. Vanaf april verwelkomen wij u graag met ons nieuwe gastronomische aanbod en u bent van harte welkom om vooraf een kijkje te nemen in ons pand, want wij serveren u nu al graag een lekker drankje uit ons assortiment.”