Nieuw concept in Glanerbrug: Dobberen in de Baby Spa

Bij dit relatief nieuwe concept dobberen baby’s (vanaf vier weken) met een neckfloat in lekker warm, gezuiverd water in de jacuzzi. Hoewel het ook wel een work-out is voor baby’s is het tegelijkertijd hartstikke ontspannend en goed voor de stoelgang van baby’s.

“We hebben het afgelopen jaar zoveel blije baby’s gezien”, vertelt Kelly enthousiast. “Daarnaast is het voor ouders ook gewoon een fijn moment met je kindje.”

Inmiddels zijn Kelly en haar moeder Esther alweer bijna een jaar verder en werd het tijd voor uitbreiding: Floating Spa Glanerbrug voor volwassenen. Van 1 tot 25 augustus wordt er flink verbouwd en op 26 augustus is de floating voor volwassenen geopend.

Floating voor volwassenen

Floating is een bijzondere ervaring waar je een uur lang volledig tot rust komt en ontsnapt aan een drukke wereld vol prikkels. Bij floating drijf je gewichtloos in zout- en magnesiumrijk water in een gesloten cabine met rustige muziek. Eén uur floaten staat zelfs gelijk aan vijf uur slapen.

Het water in de floatroom is op kamertemperatuur, zodat je lichaam geen temperatuurverschil voelt. Op deze manier lijkt je lichaam nog meer één met het water. Voor het gevoel van gewichtloosheid hoef je dus niet naar de Dode Zee: het kan gewoon in Glanerbrug.

Voordelen van het floaten

Naast volledige ontspanning zijn er tal van andere voordelen. Vanwege de hoge concentratie magnesium neemt je lichaam dit mineraal snel op. Klachten zoals vermoeidheid, spijsverteringsklachten, nervositeit of spierkrampen kunnen hierdoor effectief verminderen.

Ook bevordert het herstel van je lichaam na sport, verhoogt het je concentratie en creativiteit, verlicht het pijntjes en wordt er een bewezen afname van je stresshormoon geconstateerd. Dit wil je toch meteen?

Floaten voor zwangere vrouwen

Floaten biedt ook voor zwangere vrouwen een fijne uitkomst. Het magnesiumbad laat je – ondanks de extra kilo’s – gewichtloos voelen en het brengt lichamelijke klachten even helemaal naar de achtergrond. En zeg nu zelf: een uurtje extra ontspanning in deze periode is toch hartstikke fijn.

Openingstijden en openingsactie

Kun jij een uurtje floaten wel gebruiken voor jezelf, wil je je pasgeboren kindje lekker zien genieten of wil je een vriend(in) of hun kleintje verrassen? Kom dan snel langs voor een uurtje ontspanning of voor een cadeaubon. 

Ook al opent de Floating Spa in Glanerbrug pas in augustus, Kelly en haar moeder hebben nu al een toffe openingsactie bedacht. Zo geniet je van van 26 augustus 2023 tot en met 30 september van een uurtje single floaten voor maar 35 euro in plaats van 45 euro en van een duo float voor maar 60 euro in plaats van 80 euro.

De agenda van de Floating Spa is al geopend, dus boek alvast jouw spot om zeker te zijn van een heerlijk cadeau aan jezelf of aan iemand anders. Let op: de Baby Spa en de Floating Spa zijn enkel op afspraak geopend. Geniet ervan.

De websites zijn:

www.floatingsspaglanerbrug.nl

www.babyspaglanerbrug.nl