Hypotheekadviseur Theussing en makelaar Jansen gaan samenwerken

Huub Theussing (53) en Ronald Jansen (59), ook eigenaar van Jansen Makelaardij in Losser gaan in Glanerbrug samenwerken als hypotheekadviseur en makelaar. Huub Theussing is al bijna 30jaar actief als ondernemer van financiële diensten. Ronald Jansen is al bijna 20 jaar werkzaam in de makelaardij in Twente. “In Glanerbrug is fysiek geen makelaarskantoor. We zullen beide als zelfstandige ondernemers gaan samenwerken in het pand aan de Gronausestraat1104a. Voor ons is het persoonlijk contact met de klant heel belangrijk. Dat kan dus nu vanaf 1 september in Glanerbrug.”

Huub Theussing al bijna 35 jaar ondernemer in financiële diensten

Huub Theussing is eigenaar en allround adviseur van Theussing Hypotheken en Verzekeringen. Bovendien is hij zelfstandig adviseur van de RegioBank in Glanerbrug en Overdinkel. Naast deze financiële diensten kunt u voortaan bij Huub terecht voor alle informatie rondom hypotheken. Hypotheekpunt werkt met drie hypotheek adviseurs voor meer dan 40 geldverstrekkende partijen. Bovendien wordt ook gekeken naar de bestaande hypotheken als service.

Dankzij de samenwerking met makelaar Ronald Jansen kunt u voor persoonlijk advies bij ons terecht. Door deze samenwerking kunnen we Glanerbrug ouderwetse en uitstekende dienstverlening bieden op het gebied van woningverkoop én hypotheekadvies. Dat verdient Glanerbrug!  Alles onder één dak dus!

Bij Jansen Makelaardij staat persoonlijke betrokkenheid voorop

De verkoop van uw woning is niet alleen een zakelijke maar ook emotionele aangelegenheid. Daarom staat persoonlijke betrokkenheid bij Jansen Makelaardij voorop!

Wanneer u plannen hebt uw woning te verkopen bepaalt Jansen Makelaardij samen met u en reële vraagprijs. Vervolgens brengen we uw woning onder de aandacht van het juiste publiek uit ons eigen relatiebestand. Die hebben bij ons aangegeven naar welk huis ze specifiek op zoek zijn. Maar we maken ook gebruik van alle andere gebruikelijke middelen. Niet alleen onze eigen website, maar ook de websites van funda, huizenzoeker, huislijn en jaap. Daarnaast maken we ook gebruik van sociale media zoals Facebook en Twitter om uw woning te promoten. Door honderd procent inzet van onze professionaliteit en ervaring willen we voor u de optimale verkoopprijs bereiken.