Viering Bevrijdingsdag 2024 in Glanerbrug

Het Comité 4 en 5 mei Glanerbrug en de Muziekvereniging Wilhelmina Glanerbrug organiseren op zondag 5 mei samen met de Duitse buren Bevrijdingsdag met een feestelijk en gevarieerd muzikaal programma in de Protestantse kerk aan de Gronausestraat 1200 in Glanerbrug. Aan dit bijzondere en afwisselende programma wordt medewerking verleend door Muziekvereniging Wilhelmina Glanerbrug en de in Glanerbrug woonachtige componist, singer-songwriter en dichter
Arthur Adam ten Cate. Tussen de optredens door zullen sprekers namens de gemeente Enschede, Gronau en Euregio kort het woord voeren.
Het programma in de Protestantse kerk aan de Gronausestraat 1200 begint om 19.00 uur. De deuren van de kerk zijn vanaf 18.30 uur geopend. Het bevrijdingsvuur dat rond 21.00 uur bij de kerk arriveert zal worden ontstoken door de drie gastsprekers. Daarna volgt het Wilhelmus door Wilhelmina.