Zoekresultaat

Report Abuse

go

Glanerbrug voor Ondernemers

De Ondernemersorganisatie Koopcentrum Glanerbrug is opgericht op 20 september 1978. Dhr. J. Mersmann van installatiebedrijf Mersmann was voorziter, Dhr. W. Nijhuis van schoenenwinkel Nijhuis secretaris en Dhr. L. Ter Boo van dameskledingwinkel ter Boo was penningmeester.

De organisatie was opgericht door ondernemers voor ondernemers. Om de Gronausestraat, winkelstraat Glanerbrug aantrekkelijk te maken voor het winkelend publiek. En met een organisatie krijg je meer voor elkaar voor bij activiteiten, gemeentes, etc.

Op 24 maart 2010 vond er een naamswijziging plaats en werd het GO Glanerbrug voor Ondernemers. Het gehele bestuur werd vervangen en bestond toen uit voorzitter Dhr. H. Van Oene eigenaar uitzendbureau Op Stap, secretaris Dhr. H.J.Nijhuis van slijterij Nijhuis en penningmeester Dhr. M. De Groot.

Het bestuur heeft in de jaren meerdere wisselingen gehad, maar het doel is altijd gelijk gebleven. Glanerbrug aantrekkelijk maken voor het winkelend publiek met veel activiteiten voor jong en oud.

Kaart

Contact gegevens

Adres
Gronausestraat, Enschede, Nederland
Social Information